HTML

2010.09.15. 13:21 Betűszedő

A Korán vagy a Biblia ég jobban?

Azért nem semmi, mik vannak a nagyvilágban. A hírekben olvasom...

A Bibliából és a Koránból kitépett lapokat használt fel cigarettájához egy ausztrál jogászprofesszor, hogy megtudja, melyik ég jobban azon a felvételen, amelyet feltett a YouTube videomegosztó portálra nem sokkal egy koránégetéssel fenyegetőző amerikai tiszteletes bejelentése után. (eredeti itt)

Erről egy anekdota jut eszembe, egy afrikai misszionáriusról, aki Bibliákat osztogatott az utcán. Egy ember odajött hozzá, és a szemébe vágta, hogy elfogadja a Bibliát, ha minden lapjából cigit tekerhet. A misszionárius ráállt az alkura, de megígértette az emberrel, hogy a "felhasználás" előtt mindig elolvassa az adott oldalt. Nem sokáig jutott, csak eddig a versig: "Mert úgy szerette Isten az embereket, hogy egyetlen Fiát (Jézust) adta, hogy aki hisz a Fiúban, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Mert Isten nem azért küldte el a Fiát erre a világra, hogy elítélje az embereket, hanem azért, hogy megmentse őket általa." Ennél a versnél úgy döntött, hogy nem füstölög tovább. Újra felkereste a misszionáriust, és megtért. Eddig a sztori, nem csekkoltam az eredetiségét.

A Koránt és a Bibliát elfüstölő ausztrál csókát egyébként kicsapták az egyetemről.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagybetus-elet.blog.hu/api/trackback/id/tr212297919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása